Ψάρια - Θαλασσινά

Γαύρος Μαριναρισμένος με Μπούκοβο

Υλικά 1 κιλό γαύρο 1 κουταλιά μπούκοβο 2 μικρές πιπεριές καυτερές 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram

Γαρίδες σαγανάκι με βίδες

Υλικά 500γρ. ζυμαρικά βίδες 800γρ. φρέσκες γαρίδες 150 ml ελαιόλαδο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

Γλώσσες πανέ

Υλικά Γλώσσες φιλέτο 8  κομμάτια φρέσκες ή κατεψυγμένες Καλαμποκάλευρο 400γρ. 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0

,

ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό σουπιές 1 κιλό σπανάκι 15 κρεμμυδάκια φρέσκα  0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

,

Ψαρόσουπα

Υλικά 6-8 φιλέτα βακαλάου 1 κρεμμύδι 2 μεγάλα καρότα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest

,

Τονοσαλάτα

Υλικά 1 μαρούλι πολύ καλά πλυμένο και κομμένο ¼ ματσάκι  άνιθο ¼ ματσάκι  μαϊντανό 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0

,

ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ

ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό γαύρο 5 κουταλιές της σούπας αλάτι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι (κατά προτίμηση σπορέλαιο) 1/2 κουταλιά της σούπας ρίγανη 0 Facebook 0

ΚΟΛΙΟΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ

Υλικά : 1 κιλό κολιοί 5 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε ψηλά φετάκια 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 4 φύλλα δάφνης 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter

,

Χταπόδι Ξιδάτο με μανιτάρια

Υλικά για το χταπόδι : 1 χταπόδι 1 κρεμμύδι ξερό 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

, ,

Μυδοπίλαφο

Υλικά 100ml. Ελαιόλαδο 2 Κρεμμύδια ξερά 250γρ. Μύδια ψίχα 300γρ. Μύδια με κέλυφος 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.