
- 23 Ιουλίου 2014
- 0 Μου Αρέσει
- 173 Προβολή

Υλικά
1 κιλό γαύρο
1 κουταλιά μπούκοβο
2 μικρές πιπεριές καυτερές
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι ξύδι
αλάτι
πιπέρι
¼ κουταλάκι του γλυκού δεντρολίβανο
Εκτέλεση
1. Καθαρίζετε και πλένετε καλά το γαύρο, τον ξεκοκαλίζετε και τον βάζετε σε ένα μπολ.
2. Προσθέτετε τις πιπεριές χοντροκομμένες και το μπούκοβο
3. Αρκετό αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο και το δεντρολίβανο.
4. Προσθέτετε στο μπολ το ελαιόλαδο το ξύδι και αφήνετε όλα τα υλικά μαζί με τον γαύρο να μαριναριστούν για 12 ώρες το λιγότερο
5. Ανά τακτά διαστήματα γυρίζετε τον γαύρο από όλες τις μεριές.
6. Μετά από τον χρόνο που χρειάζεται ο γαύρος είναι έτοιμος και μπορούμε να τον σερβίρουμε μαζί με τις πιπεριές και με ένα καλό ουζάκι η τσίπουρο
Καλή επιτυχία
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.