Ψαρόσουπα

    Υλικά

    6-8 φιλέτα βακαλάου

    1 κρεμμύδι

    2 μεγάλα καρότα

    110ml. ελαιόλαδο

    6-8 κλωναράκια σέλινο

    Αλάτι πιπέρι

    1 λεμόνι

    4-6 μέτριες πατάτες

    1 ντομάτα

    1600ml νερό περίπου  

    Εκτέλεση

    1.    Καθαρίζουμε και πλένουμε  τις πατάτες τα καρότα το κρεμμύδι, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

    2.    Πλένουμε τα ψάρια και το σέλινο το οποίο το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

    3.    Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί μέσα στην χύτρα, προσθέτουμε νερό και την βάζουμε στην φωτιά να βράσει.

    4.    Αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά από την στιγμή που θα αρχίσει να σφυρίζει και τραβάμε από την φωτιά.  αφήνουμε να πέσει η βαλβίδα.

    5.    Σερβίρουμε και προσθέτουμε λίγο φρέσκο λάδι και τριμμένο πιπέρι

    Για περισσότερα δείτε το βίντεο  

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.