Ψάρια - Θαλασσινά

Κολιοί στον φούρνο με σάλτσα

Υλικά για 4 άτομα : 1 κιλό κολιοί ½ φλιτζάνι τσαγιού ξύδι 1 λεμόνι, τον χυμό 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0

Βάτος Αχνιστός

Υλικά : 1 κιλό βάτο 1 μεγάλη ντομάτα αλάτι πιπέρι θυμάρι μαϊντανό 1 κουτ. σούπας μουστάρδα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0

ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ

  ΥΛΙΚΑ 1.Κιλο χταπόδι 500γρ. Μακαρόνια 150γρ. Ντοματάκι 100γρ. Ελαιόλαδο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

Ξιφίας με σάλτσα κόκκινου κρασιού

Υλικά : 4 κομμάτια ξιφία 2 κουταλιές σούπας φρέσκο θυμάρι Χυμός από 2 λεμόνια Μια σκελίδα σκόρδο  0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin

Μπακαλιάρος με ντομάτα

  Υλικά 1 μπακαλιάρος παστός 1 κιλό ντομάτες  ώριμες 1 σκελίδα σκόρδο ¼ Κ. γλυκού κανέλα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0

,

Ριζότο με θαλασσινά

Προετοιμασία: 20′ Ψήσιμο: 18′-20′ ♦ Μέτριας δυσκολίας ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ        2 κιλά θαλασσινά (μύδια, γαρίδες, καραβίδες & άλλα οστρακοειδή)    

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.