
- 17 Μαρτίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 226 Προβολή

ΥΛΙΚΑ
1.Κιλο χταπόδι
500γρ. Μακαρόνια
150γρ. Ντοματάκι
100γρ. Ελαιόλαδο
1. Μεγάλο κρεμμύδι
2κ. Γλυκού αλάτι
Πιπέρι μια πρέζα
Κανέλα μια πρέζα
Θυμάρι μια πρέζα
1,800γρ. Νερό
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το χταπόδι και το βάζουμε να βράση για 20-25 λεπτά. Αφού το χταπόδι μας είναι έτυμο το κόβουμε σε μικρά κομμάτια, σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το κρεμμύδι να σοταριστούν, προσθέτουμε το χταπόδι το σοτάρουμε και αυτό για 2-3 λεπτά, ρίχνουμε την ντομάτα και όλα τα αλά μπαχαρικά που έχουμε για την συνταγή μας, αλάτι και το νερό.
Το αφήνουμε να πάρει μια βράση για 5 λεπτά και μετά ρίχνουμε τα μακαρόνια. Βράζουμε για 10-12 λεπτά και το
Φαγητό μας είναι έτυμο το σερβίρουμε σε πιάτα και το γαρνίρουμε με λίγο μαϊντανό. Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο.
Καλή επιτυχία
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.