Τηγανιά χοιρινή κρασάτη

  • 0 / 5

Υλικά: 1 κιλό χοιρινό από σπάλα 150 γρ ρετσίνα 90 γρ ελαιόλαδο 1 λεμόνι Ρίγανη Αλάτι Για το ρύζι: 300 γρ

Μπακαλιαράκια φούρνου με σκορδαλιά

  • 0 / 5

Υλικά για τα ψάρια 1,5 κιλά μπακαλιαράκια 200γρ αλεύρι σίτου 200γρ καλαμποκάλευρο Αλάτι Υλικά για το λαδολέμονο 3 λεμόνια στημένα 120γρ

Μακαρόνια Καρμπονάρα

  • 0 / 5

Υλικά: 300 γρ. μακαρόνια 200 γρ. μπέικον 3 τεμ. αυγά 80 γρ. παρμεζάνα 5 γρ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλάτι ½ κ.γ.

Τάσεις

Γλώσσες πανέ

  • 0 / 5

Υλικά Γλώσσες φιλέτο 8  κομμάτια φρέσκες ή κατεψυγμένες Καλαμποκάλευρο 400γρ. Καλαμποκέλαιο 650ml. Αλάτι-πιπέρι Οδηγίες 1.   Ξεπαγώνουμε εάν είναι κατεψυγμένες τις γλώσσες, τις πλένουμε, τις βάζουμε να στραγγίξουν και τις αλατοπιπερώνουμε. 2.   Τις βάζουμε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα τις τηγανίσουμε. 3.   Βάζουμε το καλαμποκέλαιο στο τηγάνι να κάψει, βγάζουμε τις γλώσσες

,

Αγκινάρες λαδερές με Αρακά

  • 0 / 5

Προετοιμασία: 15 λεπτά | Μαγείρεμα: 30 λεπτά | Σύνολο: 45 λεπτά  Συνταγή για: 6 μερίδες  Υλικά  500 γρ Καρδιές αγκινάρες:. (φρέσκες ή

Αβγά ποσέ

  • 0 / 5

Υλικά : 4 αβγά φρέσκα Μερικές σταγόνες ξύδι Εκτέλεση : Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να σιγοβράζει και ρίχνουμε μερικές σταγόνες ξύδι

,

Φασολάδα

  • 0 / 5

Υλικά: 500 γρ φασόλια ξερά 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 μεγάλο σέλινο 3 καρότα 100 γρ ντομάτα τριμμένη 180 γρ ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι

, ,

Τάρτα με κολοκύθι

  • 0 / 5

Υλικά Για τη ζύμη 520γρ. αλεύρι 300γρ. βούτυρο 1κουτ. γλυκού αλάτι ½ κουτ. γλυκού ζάχαρη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0

Σάλτσα λαχανικών για ζυμαρικά

  • 0 / 5

Υλικά: 1 σκελίδα σκόρδο 1 μικρό κρεμμύδι 80 γρ. ελαιόλαδο 125 γρ. μανιτάρια αγκάρικους 125 γρ. ντοματάκι βελανίδι 1 κουτ. γλυκού κάπαρη

Πάβλοβα

  • 0 / 5

Δεξιοτεχvία: Ετοιµασίας πάβλοβας  Η πάβλοβα δηµιουργήθηκε προς τιµή της  Ρωσίδας πρώτης χορεύτριας Άννας Πάβλοβα,  όταν επισκέφτηκε την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία

Γαλακτομπούρεκο

  • 0 / 5

Υλικά 1 ½ Λίτρο γάλα 350γρ. Ζάχαρη 240γρ. Σιμιγδάλι  τα 80 γρ. χοντρό  5τεμ. Αυγά 50γρ. Φρέσκο βούτυρο 0 Facebook 0 Facebook-messenger

Κολοκυθόπιτα γλυκιά με σφολιάτα

  • 0 / 5

Υλικά: 650 γρ. σφολιάτα 200 γρ. σταφίδες ξανθιές 250 γρ. καρύδια 1 ½ κουτ. γλυκού κανέλα (4γρ.) 250 γρ. ζάχαρη ½ κουτ.

Για εμένα

Σεφ Φώτης Βλαχαντώνης

Fotis Vlachantonis signature

Ο Σεφ Φώτης Βλαχαντώνης είναι ο ταλαντούχος μάγειρας που έχει κερδίσει τις καρδιές των λάτρεων της γαστρονομίας με τον δικό του μοναδικό τρόπο παρουσίασης και παρασκευής φαγητών. Προσφέροντας στους ακόλουθούς του μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας μέσα από τον ξεχωριστό κόσμο του TheCook.GR

Subscribe & Follow

ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

Δημοφιλείς Γλυκές Συνταγές

Μούς σοκολάτας με φράουλες

  • 0 / 5

Υλικά: 400 ml. κρέμα γάλακτος 250 γρ. κουβερτούρα 200 ml. κρέμα γάλακτος 300 γρ. φράουλες 60

Παγωτό γιαούρτι με λεμόνι

  • 0 / 5

Υλικά : 450 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber

Βασική συνταγή για Κρέπες

  • 0 / 5

Υλικά 2 Αυγά 250γρ. Γάλα φρέσκο 125γρ νερό κρύο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0

Ροξάκια νηστίσιμα
,

Ροξάκια νηστίσιμα

  • 0 / 5

Υλικά 200 γρα. Νερό 330 γρα. Χυμό πορτοκάλι 300 γρα. Σπορέλαιο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0

Προτεινόμενες Συνταγές