- 26 Νοεμβρίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 531 Προβολή
Υλικά
½ Λάχανο φρέσκο
2 τεμ. Πιπεριές Φλωρίνης
4-5 Καρότα
8-10 Κλωναράκια σέλινο
1 κουτ. σούπας αλάτι
120.ml Ξύδι
Νερό
Εκτέλεση
1. Θα κόψουμε το λάχανο στη μέση και θα κρατήσουμε αυτό που χρειαζόμαστε και το άλλο θα το βάλουμε στο ψυγείο
2. θα ψιλοκόψουμε το λάχανο, τις πιπεριές, το σέλινο.
3. θα καθαρίσουμε τα καρότα και θα τα τρίψουμε με τον ρεντέ στο χοντρό κόφτη
4. θα ρίξουμε το αλάτι το ξύδι και θα τα αναμείξουμε όλα μαζί
5. στο τέλος θα ρίξουμε και όσο νερό χρειάζεται για να σκεπαστούν τα υλικά μας
6. Για να σερβίρουμε παίρνουμε μέσα από το τάπερ με μια τρυπητή κουτάλα στραγγίζουμε τα πολλά ζουμιά
7. Το βάζουμε σε πιάτο της αρεσκείας μας γαρνίρουμε με τα υλικά που θέλουμε.
8. Προσθέτουμε αλάτι, ξύδι, ελαιόλαδο και είναι έτοιμο
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακλουθεί καλή επιτυχία
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.