- 29 Φεβρουαρίου 2024
- 0 Μου Αρέσει
- 36 Προβολή
Υλικά:
1 σκελίδα σκόρδο
1 μικρό κρεμμύδι
80 γρ. ελαιόλαδο
125 γρ. μανιτάρια αγκάρικους
125 γρ. ντοματάκι βελανίδι
1 κουτ. γλυκού κάπαρη
200 γρ. κολοκύθα βρασμένη
100 γρ. παντζάρι βρασμένο
Αλάτι
Ρίγανη
Πιπέρι
Θυμάρι
300 γρ. τόνο σε νερό
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα ψιλοκόβουμε
- Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα μανιτάρια, το παντζάρι, την κολοκύθα και τα ντοματάκια
- Βάζουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο προσθέτουμε κρεμμύδι σκόρδο σοτάρουμε για λίγο
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, αφήνουμε να σοκαριστούν για λίγο
- Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι και τον τόνο
- Ρίχνουμε τα ζυμαρικά ανακατεύουμε όλα μαζί και είναι έτοιμο
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.