- 11 Μαρτίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 28 Προβολή
Υλικά :
3 σκελίδες σκόρδο
25 γρ κουκουνάρι
¼ ματσάκι βασιλικό φρέσκο
40 γρ parmigiano τριμμένο (άμα έχουμε)
75 ml ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση :
Λιώνουμε σε ένα γουδί, τις καθαρισμένες από την φύτρα, σκελίδες του σκόρδου και το καβουρδισμένο κουκουνάρι. Προσθέτουμε τον πλυμένο φρέσκο βασιλικό και το parmigiano (άμα δεν έχετε δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα ). Πολτοποιούμε ξανά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο για να γίνει αφράτο. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι ανάλογα πόσο μας αρέσει το αλάτι και το πιπέρι και είναι έτοιμο.
Συμβουλή του thecook.gr : Η σάλτσα Pesto ταιριάζει όπως ξέρουμε με ζυμαρικά, αλλά επίσης ταιριάζει με μεγάλα κομμάτια κρέατος, συνήθως φιλέτα βοδινού, μπριζόλες, ακόμα και με carpaccio.
Καλή Επιτυχία
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.