- 10 Φεβρουαρίου 2015
- 0 Μου Αρέσει
- 173 Προβολή
Υλικά
100γρ. Πάστα φουντουκιού
100ml. Φρέσκο γάλα
1. Αυγό
¼ κουταλάκι γλυκού σόδα φαγητού
½ κουταλάκι γλυκού κανέλα σκόνη
50γρ. μαρμελάδα φρούτα δάσους
150γρ. βρώμη (Κουάκερ)
20γρ. κράμπερι
40 γρ. καρύδι χοντροκομμένο
Εκτέλεση
- Σε μια λεκάνη βάζουμε την πάστα φουντουκιού και το γάλα τα αναμιγνύουμε μαζί
- Στην συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και τα αναμιγνύουμε καλά
- Τα αφήνουμε για 10 λεπτά περίπου να απορροφηθούν τα υγρά υλικά από την βρώμη
- Βάζουμε το μίγμα σε λαμαρίνα
- Με δυο κουτάλια φτιάχνουμε τα μπισκότα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175οC κελσίου για 15 με 18 λεπτά.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.