Ζαχαροπλαστική

Επιδόρπιο με μήλο και γιαούρτι

Υλικά 3 μέτρια μήλα 100ml. Χυμό μήλου 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη καστανή 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0

Κέικ με στέβια πορτοκάλι και κουβερτούρα

Υλικά 150γρ. ελαιόλαδο 100γρ. χυμό πορτοκάλι 150γρ. στέβια 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0

Τούρτα Μελιού (Μεντόβικ)

Υλικά για τη ζύμη 1 κούπα ζάχαρη 2 αυγά 1 / 4 κούπας βούτυρο 2 κουταλιές μέλι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin

Κρέμα Καραμελέ

Υλικά 1 φλυτζάνι ζάχαρη για το σιρόπι 2 βανίλλιες 4 αυγά 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram

Μιλφέϊ με γλυκό κουταλιού κεράσι & μπισκότα σαβουαγιάρ

Υλικά 1200γρ κρέμα πατισερί 3-4 πακέτα μπισκότα σαβουαγιάρ 150γρ κερασάκι γλυκό ψιλοκομμένο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0

,

Ρεβανί με ινδοκάρυδο

Υλικά  200γρ σιμιγδάλι 2 κουταλακια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 150γρ. αλεύρι 250γρ. ζάχαρη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp

Ντόνατς

Υλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1, 2/3 κούπας γάλα 2/3 κούπας νερό 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber

,

ΣΙΜΙΓΔΑΛΟΠΙΤΑ ΑΛΑΔΩΤΗ

Υλικά: ½ φλιτζάνι ταχίνι ¾ φλιτζανιού νερό ¼ φλιτζανιού χυμό λεμονιού 2 φλιτζάνια ζάχαρη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0

,

ΚΟΛΛΥΒΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΑ

Υλικά 1 κ. σιτάρι 1 κ. καρύδια, αμύγδαλα και φουντούκια 1 κ. κουλουράκια μνημόσυνου κοπανισμένα 500 γρ. στραγάλια μαλακά κοπανισμένα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0

,

Ροδάκινο κομπόστα

Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 10 – 12 Λεπτά Υλικά: Ροδάκινα – 1 κιλό περίπου Ζάχαρη – 300 γρ 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.