Κέικ με στέβια πορτοκάλι και κουβερτούρα

    Υλικά

    150γρ. ελαιόλαδο

    100γρ. χυμό πορτοκάλι

    150γρ. στέβια

    150γρ. γάλα

    5  τεμ. αυγά

    400 αλεύρι

    125γρ. κουβερτούρα

    ¼ κουταλάκι  γλυκού  σόδα

    20 γρ. μπέκιν

    Εκτέλεση

    1. Χτυπάμε στο μίξερ το ελαιόλαδο τη στέβια και την σόδα για λίγα λεπτά
    2. Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα και συνεχίζουμε το χτύπημα για 6-8 λεπτά ακόμα
    3. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι το γάλα το Μπέικιν το αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά
    4. Στο τέλος ρίχνουμε την κουβερτούρα ανακατεύουμε και αδειάζουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 50-55 λεπτά και είναι έτοιμο.

    Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική