Επιδόρπιο με μήλο και γιαούρτι

    Υλικά

    3 μέτρια μήλα

    100ml. Χυμό μήλου

    1 κουταλιά σούπας ζάχαρη καστανή

    ½ κουταλάκι γλυκού κανέλα

    1 σφηνάκι   Grand Marnier

    1 κουταλιά σούπας  βούτυρο μαργαρίνη

    2 κουταλιές σούπας καρύδι τριμμένο

    200γρ. Γιαούρτι στραγγιστό

    Εκτέλεση

    1.    Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε ροδέλες

    2.    Βάζουμε το βούτυρο στο τηγάνι και προσθέτουμε τα μήλα

    3.    Σοτάρουμε για λίγο και ρίχνουμε την ζάχαρη

    4.    Συνεχίζουμε το σοτάρισμα και προσθέτουμε το χυμό μήλου

    5.    Αφήνουμε να βράσουν για 3-4 λεπτά και ρίχνουμε την κανέλλα το Grand Marnier και το καρύδι

    6.    Τα αφήνουμε για λίγο ακόμα να γλασάρουν καλά και είναι έτοιμα

    7.    Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα πιάτο και από πάνω βάζουμε τα μήλα που έχουμε στο τηγάνι

    Πασπαλίζουμε με λίγο κανέλλα ακόμα και λίγο τριμμένο καρύδι και είναι έτοιμο 

    Καλή επιτυχία και καλή όρεξη    

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.