- 5 Νοεμβρίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 152 Προβολή
Υλικά
3 μέτρια μήλα
100ml. Χυμό μήλου
1 κουταλιά σούπας ζάχαρη καστανή
½ κουταλάκι γλυκού κανέλα
1 σφηνάκι Grand Marnier
1 κουταλιά σούπας βούτυρο μαργαρίνη
2 κουταλιές σούπας καρύδι τριμμένο
200γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
Εκτέλεση
1. Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε ροδέλες
2. Βάζουμε το βούτυρο στο τηγάνι και προσθέτουμε τα μήλα
3. Σοτάρουμε για λίγο και ρίχνουμε την ζάχαρη
4. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα και προσθέτουμε το χυμό μήλου
5. Αφήνουμε να βράσουν για 3-4 λεπτά και ρίχνουμε την κανέλλα το Grand Marnier και το καρύδι
6. Τα αφήνουμε για λίγο ακόμα να γλασάρουν καλά και είναι έτοιμα
7. Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα πιάτο και από πάνω βάζουμε τα μήλα που έχουμε στο τηγάνι
Πασπαλίζουμε με λίγο κανέλλα ακόμα και λίγο τριμμένο καρύδι και είναι έτοιμο
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.