Ζαχαροπλαστική

Βασιλόπιτα 2025

Η Βασιλόπιτα 2025 είναι ένα ιδιαίτερο και εορταστικό γλυκό που συνδυάζει παραδοσιακά υλικά με ξεχωριστές πινελιές, όπως τα φουντούκια, τα κάστανα και η αρωματική γκανάζ

Μπακλαβάς

Ο Μπακλαβάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά της παραδοσιακής ελληνικής και ανατολικής κουζίνας. Με τα τραγανά φύλλα του, τη γεμάτη γεύση από ξηρούς

, ,

Εκμέκ Κανταΐφι νηστίσιμο

Το Εκμέκ Κανταΐφι νηστίσιμο είναι ένα εξαιρετικό γλυκό που συνδυάζει την παραδοσιακή γεύση του κανταϊφιού με τις ανάλαφρες και εξωτικές νότες της καρύδας, προσφέροντας μια

,

Σοκολατόπιτα

Ακαταμάχητη σοκολατόπιτα: Δοκιμάστε τώρα! Υλικά: 350 γρ. βούτυρο αγελάδος 300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική λεύκη 6 τεμ. αυγά 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 0

,

Τούρτα σοκολάτα νηστίσιμη

Υλικά για την Τούρτα σοκολάτα νηστίσιμη 400 γρ. κρέμα καρύδας 400 γρ. γάλα βρώμης 80γρ νισεστέ 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0

,

Ροξάκια νηστίσιμα

Υλικά 200 γρα. Νερό 330 γρα. Χυμό πορτοκάλι 300 γρα. Σπορέλαιο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram

Λαγάνα

ΥΛΙΚΑ 300 gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 gr αλεύρι πετρόμυλου κίτρινο 400 gr νερό 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0

Πολίτικη βασιλόπιτα

Υλικά για 2 βασιλόπιτες 300γρ βούτυρο φρέσκο 300γρ γάλα ζεστό 350γρ ζάχαρη κρυσταλλική 5 τεμάχια αυγά 35γρ μαγιά αποξηραμένη 1,8 κιλά αλεύρι για τσουρέκια 1

,

Ταχινόπιτα

Υλικά: 500γρ Ταχίνι 400γρ Ζάχαρη 250γρ Νερό 300γρ Χυμός πορτοκάλι ξύσμα πορτοκαλιού 200γρ σταφίδες 200γρ Καρύδι       30γρ μπέικιν   1 ½ κουταλάκι κανέλα  1 κουταλάκι

Μουστοκούλουρα

Υλικά: 200 γρ πετμέζι 200 γρ νερό 100 γρ ελαιόλαδο 2 κ.γ κανέλα 1 κ.γ μπέικιν (9 γρ) 1/6 κ.γ γαρίφαλο ½ μοσχοκάρυδο 1 βανίλια

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.