Ροδάκινο κομπόστα

    Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά

    Χρόνος μαγειρέματος: 10 – 12 Λεπτά

    Υλικά:

    Ροδάκινα – 1 κιλό περίπου

    Ζάχαρη – 300 γρ

    Νερό – 500 γρ

    Εκτέλεση

    1.    Πλένουμε τα ροδάκινα , τα κόβουμε στην μέση, βγάζουμε τα κουκούτσια τους, τα καθαρίζουμε και τα αφήνουμε μέσα σε νερό.

    2.    Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό και την ζάχαρη και μόλις πάρει μία βράση στραγγίζουμε τα ροδάκινα και τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα να βράσουν σε σιγανή φωτιά για 10-12 λεπτά και είναι έτοιμο.

    3.    Σερβίρονται  κρύα.

    Καλή επιτυχία 

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.