
- 28 Μαΐου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 269 Προβολή

Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 10 – 12 Λεπτά
Υλικά:
Ροδάκινα – 1 κιλό περίπου
Ζάχαρη – 300 γρ
Νερό – 500 γρ
Εκτέλεση
1. Πλένουμε τα ροδάκινα , τα κόβουμε στην μέση, βγάζουμε τα κουκούτσια τους, τα καθαρίζουμε και τα αφήνουμε μέσα σε νερό.
2. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό και την ζάχαρη και μόλις πάρει μία βράση στραγγίζουμε τα ροδάκινα και τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα να βράσουν σε σιγανή φωτιά για 10-12 λεπτά και είναι έτοιμο.
3. Σερβίρονται κρύα.
Καλή επιτυχία
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.