
- 29 Φεβρουαρίου 2024
- 0 Μου Αρέσει
- 437 Προβολή

Υλικά:
5 μεγάλες τσιπούρες
80 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι
200 γρ. νερό
Υλικά για πατατοσαλάτα:
νερό για να βράσουμε τις πατάτες
1200 γρ. πατάτες καθαρισμένες
αλάτι
πιπέρι
120 γρ. ελαιόλαδο
1 λεμονί
1 καρότο
1 κρεμμύδι
1 κουτ. σούπας
μουστάρδα Dijon
1 πακέτο μανιτάρια πορτομπέλο
¼ ματσάκι μαϊντανό
180 γρ. αγγουράκι τουρσί
1 κουτ. γλυκού κάπαρη
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια
- Τα βάζουμε σε ενα ταψί, τα αλατίζουμε, προσθέτουμε ελαιόλαδο και νερό
- Τα βάζουμε στο φούρνο στους 200-220ο C για 40 λεπτά
- Καθαρίζουμε, κόβουμε και πλένουμε τις πατάτες
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και βάζουμε τις πατάτες να βράσουν για περίπου 20 λεπτά
- Όση ώρα βράζουν οι πατάτες, ετοιμάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά
- Κόβουμε το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το αγγουράκι τουρσί, το καρότο και τα μανιτάρια
- Βάζουμε σε ένα τηγάνι το μισό λαδί και σοτάρουμε τα μανιτάρια
- Αφού σβήσουμε το τηγάνι με τα μανιτάρια, βάζουμε τα καρότα μέσα στο τηγάνι και τα αφήνουμε και αυτά για λίγο
- Όταν είναι έτοιμες οι πατάτες τις σουρώνουμε και τις κρυώνουμε λίγο
- Βάζουμε τις πατάτες σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά
- Αναμειγνύουμε καλά και η σαλάτα είναι έτοιμη
- Βγάζουμε και τα ψάρια από το φούρνο και σερβίρουμε.
Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί.
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.