Σιροπιαστά - Γλυκά κουταλιού

,

Γαλατόπιτα με φύλλο κρούστας!!

Υλικά Για 4-6 άτομα 1 κουταλιά του γλυκού βανίλια 6 αυγά 5 φύλλα κρούστας εμπορίου 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber

,

Πορτοκαλόπιτα με φύλλο κρούστας

Υλικά 180 γρ. σπορέλαιο 220 γρ. ζάχαρη 4 τεμ. Αυγά 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

,

Μπακλαβάς με γλυκιά κολοκύθα

Υλικά 250γρ. Μαργαρίνη 250γρ. Καρύδι 500γρ. Κολοκύθα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0 Email

ΓΛΥΚΟ ΚΥΔΩΝΙ ΤΡΙΦΤΟ

Υλικά 1350γρ. Κυδώνια 750γρ. Κυδώνια 1 ½ Λεμόνι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0

,

Σεκέρ παρέ

Υλικά 500γρ Αλεύρι 60γρ Σιμιγδάλι χοντρό 150γρ Άχνη ζάχαρη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest

Εκμέκ κανταΐφι με κολοκύθα γλυκιά

Υλικά 500γρ.φύλο κανταΐφι 200γρ. καρύδι τριμμένο 1½ κουταλάκι κανέλλα σκόνη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

Επιδόρπιο με μήλο και γιαούρτι

Υλικά 3 μέτρια μήλα 100ml. Χυμό μήλου 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη καστανή 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0

,

Ρεβανί με ινδοκάρυδο

Υλικά  200γρ σιμιγδάλι 2 κουταλακια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 150γρ. αλεύρι 250γρ. ζάχαρη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp

,

Ροδάκινο κομπόστα

Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 10 – 12 Λεπτά Υλικά: Ροδάκινα – 1 κιλό περίπου Ζάχαρη – 300 γρ 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0

,

Σύκο γλυκό κουταλιού

Υλικά 60 τεμάχια σύκα 1700γρ. ζάχαρη 150γρ. γλυκόζη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.