Μαγειρική

,

Φασολάκια Λαδερά

Υλικά: 1 κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο ½ ματσάκι μαϊντανό 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest

,

Μπιφτέκια Φούρνου

Υλικά: 500 γρ. χοίρινο κιμά 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 1 αυγό 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram

Τυρόπιτα TheCook

Υλικά: 1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ 3 αυγά 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber

Μπακαλιάρος σκορδαλιά με τραγανό κουρκούτι

Υλικά 1 Κιλό μπακαλιάρο παστό Αρκετό νερό για το ξαρμύρισμα Αλεύρι λίγο Λάδι για το τηγάνι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0

Μύδια αχνιστά Κοράλλι

Υλικά 1 κιλό μύδια 80 ml ελαιόλαδο ¼  κρεμμύδι ξερό 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

Γαύρος με μελιτζάνα σαλάτα

Υλικά 1 κιλό γαύρο ¼  κρεμμύδι ξερό 200 γρ ντοματίνια 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

,

Μουσακάς Νηστίσιμος

Υλικά 4 Μελιτζάνες μεγάλες 4 Πατάτες μεγάλες 3 Κολοκύθια μεγάλα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

Μανιτάρια με 4 τυριά και κρέμα γάλακτος

Υλικά : 300 γρ μανιτάρια πλευρώτους 200 ml κρέμα γάλακτος 50 γρ  βούτυρο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp

Κοτόπουλο φιλέτο τρικολόρε

Υλικά: 1 στήθος κοτόπουλο φιλέτο ½ πιπεριά πράσινη ½ πιπεριά κόκκινη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram

Ταλιατέλες με παντζάρι TheCook.gr

Υλικά: για 2 μερίδες 250 γρ ταλιατέλες με παντζάρι 60 γρ βούτυρο 250 γρ μανιτάρια πλευρώτους 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.