- 2 Οκτωβρίου 2017
- 0 Μου Αρέσει
- 120 Προβολή
Υλικά:
1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
3 αυγά
120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
240 γρ. γιαούρτι κατσικίσιο
450 γρ. φέτα τριμμένη
270 ml. γάλα
αλάτι, πιπέρι
250 γρ. φύλλο κρούστας
80 γρ. βούτυρο
Εκτέλεση:
1. Σε μια λεκάνη σπάμε τα αυγά και τα αναμιγνύουμε με το αλεύρι και το μπέικιν καλά να λιώσουν η σβόλοι
2. Προσθέτουμε το γιαούρτι ανακατεύουμε για λίγο και ρίχνουμε και το γάλα
3. Κόβουμε μικρά κομματάκια την φέτα και την ρίχνουμε και αυτί μέσα στο υπόλοιπο μίγμα
4. Βάζουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός το φύλο κρούστας
5. Το φύλο το κόβουμε σε λωρίδες το ανακατεύουμε για να ξεκολλήσουν και μετά τα ρίχνουμε μέσα στο μίγμα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί
6. Με το μισό βούτυρο που έχουμε κρατήσει αλείφουμε το ταψί μας διαστάσεων 27 χ 35. Και το βάζουμε στον φούρνο για 25-30 λεπτά στους 160 βαθμούς κελσίου.
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.