Ζαμπονοκασερόπιτα

     

    Υλικά:

        3 αυγά
    1/4 τυρί φέτα
    1/4 κασέρι της αρεσκείας μας
    300 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους

        πιπέρι (όχι αλάτι)
    1 κιλό φύλλο σφολιάτας
    λίγη μαργαρίνη για το άλειμμα του ταψιού

    Εκτέλεση:

      1 Σε ένα μπολ τρίβουμε με το χοντρό τρίφτη το κασέρι και τη φέτα. Προσθέτουμε το ζαμπόν, το πιπέρι, τα αυγά και τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά.

    2 Αλείφουμε με λίγη μαργαρίνη το ταψί, τοποθετούμε τη μισή σφολιάτα και στρώνουμε το μείγμα των τυριών. Από πάνω βάζουμε την άλλη μισή σφολιάτα και την αλείφουμε με νερό.

    3 Ψήνουμε την πίτα σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο, στον αέρα, για περίπου 30-40λεπτά.

    4 Χαράζουμε  την πίτα λίγο πριν ψηθεί.

    Καλή επιτυχία

     

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική