- 29 Ιουλίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 202 Προβολή
Υλικά:
3 αυγά
1/4 τυρί φέτα
1/4 κασέρι της αρεσκείας μας
300 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους
πιπέρι (όχι αλάτι)
1 κιλό φύλλο σφολιάτας
λίγη μαργαρίνη για το άλειμμα του ταψιού
Εκτέλεση:
1 Σε ένα μπολ τρίβουμε με το χοντρό τρίφτη το κασέρι και τη φέτα. Προσθέτουμε το ζαμπόν, το πιπέρι, τα αυγά και τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά.
2 Αλείφουμε με λίγη μαργαρίνη το ταψί, τοποθετούμε τη μισή σφολιάτα και στρώνουμε το μείγμα των τυριών. Από πάνω βάζουμε την άλλη μισή σφολιάτα και την αλείφουμε με νερό.
3 Ψήνουμε την πίτα σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο, στον αέρα, για περίπου 30-40λεπτά.
4 Χαράζουμε την πίτα λίγο πριν ψηθεί.
Καλή επιτυχία
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.