- 23 Μαρτίου 2017
- 0 Μου Αρέσει
- 132 Προβολή
Υλικά
1 κιλό γαύρο
¼ κρεμμύδι ξερό
200 γρ ντοματίνια
2 κουταλιές σούπας γεμάτες μελιτζανοσαλάτα αγιορείτικη
100 ml. Κρασί λευκό
100 ml. Ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
1 κουταλάκι γλυκού ρίγανη
Νερό περίπου 150 ml.
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τον γαύρο. πλένουμε και κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι μαζί με το κρεμμύδι και τα ντοματίνια να σατιριστούν λίγο.
- Προσθέτουμε τον γαύρο και σβήνουμε με το κρασί.
- Ρίχνουμε τη μελιτζανοσαλάτα, αλάτι ,πιπέρι ,ρίγανη και το νεράκι και αφήνουμε να βράσουν για 3-4 λεπτά όλα μαζί.
- Στο τέλος ρίχνουμε και τον μαϊντανό και το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί απο το 00:10:35 και μετά
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.