Φασολάκια Λαδερά

    Υλικά:

    1 κρεμμύδι

    3 σκελίδες σκόρδο

    ½ ματσάκι μαϊντανό

    130 ml. ελαιόλαδο

    400 γρ. ντοματάκι κονκασέ

    1 κιλό φασολάκια πλατιά

    1 κουταλάκι γλυκού δυόσμο

    αλάτι, πιπέρι

    200 ml. νερό

    Εκτέλεση:

    1. Καθαρίζουμε το σκόρδο  και το κρεμμύδι και τα ψιλοκόβουμε
    2. Βάζουμε σε  μια κατσαρόλα  το ελαιόλαδο,  τοποθετούμε την κατσαρόλα στην εστία και ανεβάζουμε την ένταση στην μεγαλύτερη σκάλα.
    3. Ρίχνουμε το κρεμμύδι  και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για λίγο.
    4. Ρίχνουμε και τα φασολάκια όπως είναι παγωμένα από την κατάψυξη και τα σοτάρουμε και αυτά λίγο
    5. Στην συνέχεια ρίχνουμε τα ντοματάκι ψιλοκομμένα και  όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός τον μαϊντανό.
    6. Πλένουμε καλά τον μαϊντανό και τον ψιλοκόβουμε στο τέλος ρίχνουμε και τον μαϊντανό μέσα στην κατσαρόλα και κλείνουμε το καπάκι της χύτρας
    7. Μαγειρεύουμε το φαγητό για 5 -7 λεπτά από την ώρα που θα αρχίσει να σφυρίζει και θα ανέβει η βαλβίδα.
    8. Σβήνουμε και αφήνουμε την χύτρα επάνω στην εστία μέχρι να μπορούμε να ανοίξουμε το καπάκι.  Το φαγητό μας είναι έτοιμο

    Περισσότερες λεπτομέρειες δείτε στο βίντεο 

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική