Ζαχαροπλαστική

,

Δίπλες

ΥΛΙΚΑ 1 κιλό σκληρό αλεύρι  4 κουτάλια σούπας ζάχαρη άχνη 10 αυγά 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0

Γλυκό Κουταλιού με Μανιτάρια Πλευρώτους

Υλικά:  1 κιλό Μανιτάρια Πλευρώτους “Μητάτο” 1 κιλό μαύρη ζάχαρη 1 λίτρο νερό  0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp

Κρέπες με σοκολάτα, φρούτα και μπισκότα

 Υλικά συνταγής 2 αυγά 1 φλιτζάνι  αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα ζάχαρη ¼  κουταλάκι γλυκού  αλάτι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0

Κρέπες με πετιμέζι

Υλικά : 3 αυγά 600 ml γάλα φρέσκο 1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη ½ κουταλάκι γλυκού αλάτι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0

,

Κουλουράκια Πορτοκάλι Νηστίσιμα με σταγόνες κουβερτούρας

Υλικά Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 1 κούπα φρέσκο χυμό πορτοκάλι 1 κούπα ζάχαρη κρυσταλλική 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0

Λαγάνα με σουσάμι

Υλικά 750 γρ. αλεύρι σκληρό κοσκινισμένο 1 ποτήρι χλιαρό νερό 1 φλιτζάνι γλυκό λευκό κρασί 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber

,

Γαλατόπιτα με φύλλο κρούστας!!

Υλικά Για 4-6 άτομα 1 κουταλιά του γλυκού βανίλια 6 αυγά 5 φύλλα κρούστας εμπορίου 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber

,

Πορτοκαλόπιτα με φύλλο κρούστας

Υλικά 180 γρ. σπορέλαιο 220 γρ. ζάχαρη 4 τεμ. Αυγά 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

,

Σοκολατόπιτα Νηστίσιμη

Υλικά 200 γρ. καλαμποκέλαιο Χυμός από 1 λεμόνι Χυμός από 2 πορτοκάλια 330 γρ. ζάχαρη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber

,

Σιμιγδαλένιος Χαλβάς

Υλικά 1 λεμόνι (ή 2 αναλόγως πόσο ξινό θέλετε να είναι) 2 ποτήρια χυμό από διάφορα φρούτα 1 βανίλια (ή 2 ανάλογα την ποσότητα που

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.