Μαγειρική

,

Τραχανότο TheCook.gr

Υλικά: 250 γρ ξινό τραχανά 400 ml νερό 200 γρ κολοκύθα κιτρίνη ψίχα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp

,

Σουφλέ με λαχανικά

Υλικά 2 μελιτζάνες 4-5 κολοκυθάκια μικρά 1-2 καρότα 1 μικρό μπρόκολο πράσινο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0

, ,

Λαχανόρυζο

ΥΛΙΚΑ Μισό λάχανο κομμένο σε φέτες και μετά σε κομμάτια μετρίου μεγέθους 1 – 2 καρότα τριμμένα σε χοντρό ρεντέ (τρίφτη) 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη

,

Βλαστάρια Σπανακιού Σοτέ

Υλικά 1½ κιλό σπανάκι 80 ml ελαιόλαδο 250 γρ. κρεμμύδια ξερά 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram

Ριγκατόνι με μπολονέζ

Υλικά Νερό 500γρ. Ριγκατόνι 500γρ. Κιμά 1 μέτριο  Κρεμμύδι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest

Κοτόπουλο με μανιτάρια

Υλικά 250 γρ. μανιτάρια brown 2 τεμ φιλέτο στήθος κότας ½ κρεμμύδι ξερό 30ml ελαιόλαδο 30ml μαυροδάφνη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin

, ,

Φάβα

ΥΛΙΚΑ 500 γρ. φάβα 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα 1 φύλλο δάφνης ή 2 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι 3 λίτρα ζεστό νερό (περίπου) 0 Facebook

Παντζάρια

Υλικά 1 κιλό παντζάρια  αλάτι σκόρδο  ελαιόλαδο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0 Email

Γαρίδες και όστρακα σαγανάκι

Υλικά 750γρ. μύδια με κέλυφος 500γρ. κυδώνια 700γρ. γαρίδες 500γρ. τριμμένη φέτα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0

Γαύρος Μαριναρισμένος με Μπούκοβο

Υλικά 1 κιλό γαύρο 1 κουταλιά μπούκοβο 2 μικρές πιπεριές καυτερές 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.