Τραχανότο TheCook.gr

    Υλικά:

    250 γρ ξινό τραχανά

    400 ml νερό

    200 γρ κολοκύθα κιτρίνη ψίχα

    150 γρ γραβιέρα

    50 γρ βούτυρο

    Αλατοπίπερο

    Εκτέλεση :

    1.       Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι στην φωτιά

    2.       Προσθέτουμε το βούτυρο

    3.       Και την κιτρίνη κολοκύθα που την έχουμε κόψει σαν ζάρια

    4.       Σοτάρουμε λίγο την κολοκύθα

    5.       Προσθέτουμε το νερό

    6.       Αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να βράσει

    7.       Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε τον τραχανά

    8.       Ανακατεύουμε συχνά και αφήνουμε να βράσει 8-10 λεπτά

    9.       Όταν είναι έτοιμο σβήνουμε την φωτιά

    10.   Και ρίχνουμε την γραβιέρα που έχουμε κόψει σε κυβάκια

    11.   Ανακατεύουμε καλά αφήνουμε να μελώσει και είναι έτοιμο

    Καλή όρεξη

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.