
- 2 Απριλίου 2016
- 0 Μου Αρέσει
- 235 Προβολή

Υλικά:
250 γρ ξινό τραχανά
400 ml νερό
200 γρ κολοκύθα κιτρίνη ψίχα
150 γρ γραβιέρα
50 γρ βούτυρο
Αλατοπίπερο
Εκτέλεση :
1. Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι στην φωτιά
2. Προσθέτουμε το βούτυρο
3. Και την κιτρίνη κολοκύθα που την έχουμε κόψει σαν ζάρια
4. Σοτάρουμε λίγο την κολοκύθα
5. Προσθέτουμε το νερό
6. Αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να βράσει
7. Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε τον τραχανά
8. Ανακατεύουμε συχνά και αφήνουμε να βράσει 8-10 λεπτά
9. Όταν είναι έτοιμο σβήνουμε την φωτιά
10. Και ρίχνουμε την γραβιέρα που έχουμε κόψει σε κυβάκια
11. Ανακατεύουμε καλά αφήνουμε να μελώσει και είναι έτοιμο
Καλή όρεξη
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.