Μαγειρική

,

Χορτοφαγική σπανακόπιτα

Υλικά 1 πακ. φύλλο θρακιώτικο 1 ½ κιλό σπανάκι 1 κρεμμύδι ξερό 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0

Σαλάτα Ουγγαρέζα ή πολίτικη

Υλικά ½  Λάχανο φρέσκο 2 τεμ. Πιπεριές Φλωρίνης 4-5 Καρότα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

Πένες με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια

Υλικά 500γρ. Πένες 500ml. Κρέμα γάλακτος 100γρ. Παρμεζάνα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0

Λάχανο με μοσχάρι

Υλικά 1 Κιλό ποντίκι μόσχου 1 Μέτριο λάχανο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0

,

Πιπεριές γεμιστές με μανιτάρια

Υλικά 8 πιπεριές για γέμισμα 2 ποτήρια ψιλοκομμένα μανιτάρια 2 κουταλιές ρύζι Καρολίνα για κάθε πιπεριά 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0

ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

Υλικά 1 κιλό πατάτες 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο  μαϊντανό 1 κουταλιά ψιλοκομμένο δυόσμο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0

Μοσχάρι κοκκινιστό με παπαρδέλες

Υλικά 1κιλο μοσχάρι 500γρ, παπαρδέλες 300γρ, ντομάτα φρέσκια 1 μεγάλο κρεμμύδι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram

,

Τονοσαλάτα

Υλικά 1 μαρούλι πολύ καλά πλυμένο και κομμένο ¼ ματσάκι  άνιθο ¼ ματσάκι  μαϊντανό 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0

Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο

Αποτελεί  αν  όχι την πιο απλή, σίγουρα την πιο συνηθισμένη συνταγή με κοτόπουλο στην Ελλάδα, αλλά και μία από τις πιο αγαπημένες και νόστιμεσ συνταγες

Γρανίτα µε ανθότυρο και καρπούζι

ΥΛΙΚΑ 180 γρ. ανθότυρο 180 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 195 γρ. ζάχαρη άχνη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.