Σπετσοφάι με κασέρια

    Υλικά

    4 τεμ. Λουκάνικα ή 400γρ.

    1 κρεμμύδι ξερό

    3 πιπεριές πράσινες

    2 πιπεριές κόκκινες

    50 ml ελαιόλαδο  

     120 γρ κασέρι

    200γρ ντομάτα τριμμένη

    150 ml.νερό

    Αλάτι, πιπέρι

    Ρίγανη

    Εκτέλεση

    1.    Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε λεπτές φέτες

    2.    Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πιπεριές, τις βάζουμε μαζί με τα κρεμμύδια και το λάδι στο τηγάνι να σοτιριστούν καλά

    3.    Κόβουμε τα λουκάνικα σε χοντρές φέτες και όταν είναι έτοιμα τα λαχανικά ρίχνουμε και τα λουκάνικα τα σοτάρουμε και αυτά καλά

    4.    Μετά προσθέτουμε και τη ντομάτα το νερό, αλάτι, πιπέρι την ρίγανη και μαγειρεύουμε για 9-10 λεπτά και λίγο πριν τα σβήσουμε ρίχνουμε και το κασέρι και είναι έτοιμο .

             Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το βίντεο 

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.