ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

    Υλικά

    1 κιλό πατάτες

    1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο  μαϊντανό

    1 κουταλιά ψιλοκομμένο δυόσμο

    1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

    1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη

    3 κουταλιές ελαιόλαδο

    200γρ. τυρί σόγιας

    ½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο

    1 κουταλιά χυμό λεμονιού

    Αλάτι και πιπέρι

    Αλεύρι

    Σπορέλαιο για το τηγάνισμα

    Εκτέλεση

    1.    Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε για να μαλακώσουν.

    2.     Τις στραγγίζουμε και τις πολτοποιούμε στον μύλο του πουρέ.

    3.     Τις τοποθετούμε σε μεγάλο μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από το αλεύρι) και ανακατεύουμε καλά.

    4.     Βάζουμε το μίγμα για μισή ώρα στο ψυγείο να σφίξει.

    5.    Πλάθουμε κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, ώσπου να ροδίσουν και να γίνουν τραγανοί.

    Καλή επιτυχία.

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.