Σαλάτες

Μελιτζανοσαλάτα αγιορείτικη

Υλικά: 800 γρ. μελιτζάνα 120 γρ. ελαιόλαδο 1 μεγάλη πιπεριά φλωρίνης ½ ματσάκι μαϊντανό Αλάτι 1 σκελίδα σκόρδο 30-40 γρ. ξύδι Εκτέλεση: Βάζουμε την ψημένη

Μπρόκολο και κουνουπίδι βραστή σαλάτα

Υλικά για το μπρόκολο: Μπρόκολο Νερό αλάτι Υλικά για το κουνουπίδι: Κουνουπίδι νερό αλάτι λεμόνι Εκτέλεση: Βάζουμε δυο κατσαρόλες με νερό, αλάτι και στη μια

Παντζάρια

Υλικά 1 κιλό παντζάρια  αλάτι σκόρδο  ελαιόλαδο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0 Email

Ανοιξιάτικη Σαλάτα

Υλικά για 4 άτομα  1 κολοκυθάκι φρέσκο 1 καρότο φρέσκο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

Πατατοσαλάτα

Υλικά 400γρ. Πατάτες 150γρ. Μαγιονέζα 200γρ. Πίκλες Λίγο μαϊντανό 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest

Σαλάτα τρικολόρε

Υλικά 60 γρ. μαρούλι iceberg 60 γρ.  μαρούλι romaine 60γρ. ραντίτσιο ½ πράσινο μήλο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0

Σαλάτα Ουγγαρέζα ή πολίτικη

Υλικά ½  Λάχανο φρέσκο 2 τεμ. Πιπεριές Φλωρίνης 4-5 Καρότα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

,

Τονοσαλάτα

Υλικά 1 μαρούλι πολύ καλά πλυμένο και κομμένο ¼ ματσάκι  άνιθο ¼ ματσάκι  μαϊντανό 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0

,

Μελιτζανοσαλάτα

Υλικά : 1 κιλό μεγάλες μελιτζάνες λαδόξιδο ή λαδολέμονο 1 ή 2 σκελίδες σκόρδο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0

,

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Υλικά : ½ κιλό από ότι μανιτάρι έχουμε φρέσκο ½ κιλό παντζάρια φρέσκα 2 σκελίδες σκόρδο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.