Παραδοσιακά γλυκά

,

Βασιλόπιτα

Υλικά 480γρ. Ζάχαρη άχνη 250γρ. Αλεύρι  μαλακό 120γρ. Καρύδι τριμμένο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

,

Τσουρέκι Νηστίσιμο με κόκκινη κολοκύθα

Υλικά 40γρ. Μαγιά μπύρας 100ml. Νερό χλιαρό 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0 Email

,

Χαλβάς σιμιγδαλένιος με μέλι και αμύγδαλα φιλέ

Υλικά 200ml. Σπορέλαιο 400γρ. Σιμιγδάλι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0 Email 0 Skype

,

Παστέλι μελάτο

Υλικά 500γρ. σουσάμι 600γρ. μέλι  0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0 Email 0 Skype

,

Ρεβανί με ινδοκάρυδο

Υλικά  200γρ σιμιγδάλι 2 κουταλακια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 150γρ. αλεύρι 250γρ. ζάχαρη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp

,

ΚΟΛΛΥΒΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΑ

Υλικά 1 κ. σιτάρι 1 κ. καρύδια, αμύγδαλα και φουντούκια 1 κ. κουλουράκια μνημόσυνου κοπανισμένα 500 γρ. στραγάλια μαλακά κοπανισμένα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0

,

Τσουρέκια

Υλικά για  12 τεμάχια των 600 γραμμαρίων: 175 γρ. πρόβειο βούτυρο 175 γρ. βούτυρο αγελαδινό ½  λίτρο φρέσκο γάλα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter

, ,

Σαραγλί νηστίσιμο

Υλικά 900 γρ. φύλλο κρούστας 500 γρ. καρύδι 350 γρ. μαργαρίνη 2 κουτ. γλυκού κανέλα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber

, ,

Βαρβάρα

Υλικά : 500 γρ. σιτάρι 250 γρ. καρύδια 150 γρ. ζάχαρη άχνη 250 γρ. σταφίδες 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber

,

Καρυδόπιτα

  Υλικά : 8 αυγά 330 γρ. καρύδι τριμμένο 325 γρ. φρυγανιά τριμμένη 100 γρ. αλεύρι 350 γρ. ζάχαρη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.