Μαγειρική

Ζαμπονοκασερόπιτα

  Υλικά:     3 αυγά 1/4 τυρί φέτα 1/4 κασέρι της αρεσκείας μας 300 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter

,

ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ

ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό γαύρο 5 κουταλιές της σούπας αλάτι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι (κατά προτίμηση σπορέλαιο) 1/2 κουταλιά της σούπας ρίγανη 0 Facebook 0

ΚΟΛΙΟΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ

Υλικά : 1 κιλό κολιοί 5 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε ψηλά φετάκια 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 4 φύλλα δάφνης 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter

Κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτα και ρύζι μπασμάτι

Υλικά 1.κιλό κιμά (χοιρινό κατά προτίμηση) 6 φέτες ψωμί ½ κρεμμύδι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram

, ,

Τάρτα με κολοκύθι

Υλικά Για τη ζύμη 520γρ. αλεύρι 300γρ. βούτυρο 1κουτ. γλυκού αλάτι ½ κουτ. γλυκού ζάχαρη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber

,

Κολοκυθάκια με πατάτες στον φούρνο (μπριάμ)

Υλικά (για 6 μερίδες) Μισό κιλό κολοκυθάκια 1 κιλό πατάτες 5 έως 6 σκελίδες σκόρδα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber

Πατάτες γεμιστές

Υλικά 6 πατάτες ½ kg μπέικον 250 γρ κρέμα γάλακτος 250 γρ κεφαλογραβιέρα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp

,

Χταπόδι Ξιδάτο με μανιτάρια

Υλικά για το χταπόδι : 1 χταπόδι 1 κρεμμύδι ξερό 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

Μπεκάτσες κρασάτες

Υλικά : 4 Μπεκάτσες 2 φλιτζάνια τσαγιού βούτυρο 2 κρεμμύδια 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

Κουνέλι τηγανιτό

Υλικά : 1 κουνέλι 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 κλωνάρι δεντρολίβανο 1 σκελίδα σκόρδο Σπορέλαιο για το τηγάνι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.