
- 16 Μαρτίου 2014
- 0 Μου Αρέσει
- 230 Προβολή

Υλικά
500γρ. ζυμαρικά βίδες
800γρ. φρέσκες γαρίδες
150 ml ελαιόλαδο
250 γρ ντομάτα τριμμένη
150 ml νερό
Αλάτι, πιπέρι
Ρίγανη θυμάρι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
½ σκελίδας σκόρδο
1 κρεμμύδι
½ ματσάκι μαϊντανό
Εκτέλεση
1. Καθαρίζουμε τις γαρίδες και τις πλένουμε καλά
2. Βάζουμε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράση και προσθέτουμε τα ζυμαρικά
3. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι το σκόρδο μαζί με το λάδι για λίγο
4. Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις σοτάρουμε και αυτές
5. Σβήνουμε με λίγο ούζο και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά
6. Βράζουμε για 10 λεπτά περίπου και όταν τα ζυμαρικά μας είναι έτοιμα τα σουρώνουμε, τα αδειάζουμε και πάλι στην κατσαρόλα και αδειάζουμε μέσα τις γαρίδες
7 Ανακατεύουμε και τα βράζουμε όλα μαζί για 1-2 λεπτά και είναι έτοιμα
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.