
- 16 Φεβρουαρίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 251 Προβολή

Υλικά
1 μπακαλιάρος παστός
1 κιλό ντομάτες ώριμες
1 σκελίδα σκόρδο
¼ Κ. γλυκού κανέλα
μαϊντανό
πιπέρι
1 ποτήρι ελαιόλαδο
250 γρ. αλεύρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το μπακαλιάρο σε μερίδες, αφαιρούμε το δέρμα και αφού τον πλύνουμε τον βάζουμε σε λεκάνη με μπόλικο νερό για να ξαρμυρίσει συνήθως από το προηγούμενο βράδυ.
Για να βοηθήσουμε το ξαρμύρισμα αλλάζουμε το νερό αρκετές φορές.
Κόβουμε τις ντομάτες σε κομμάτια. Μέσα σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το μισό λάδι και σοτάρουμε το λίγο, τα σκόρδα . Προσθέτουμε τις ντομάτες, και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 30 λεπτά. Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε το μαϊντανό και την κανέλα
Μέσα σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι να κάψει, αλευρώνουμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου και τα ρίχνουμε στο καυτό λάδι να τηγανιστούν για 5 – 6 λεπτά από κάθε πλευρά.
Βάζουμε το μπακαλιάρο σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια τον ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα ντομάτας. Αφήνουμε να μαγειρευτεί για μερικά λεπτά και είναι έτοιμος για σερβίρισμα
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.