Στρούντελ μήλου με φουντούκια

    Υλικά:

    800 γρ. φύλλο σφολιάτας

    6 μεγάλα μήλα

    5 κ.σ. καστανή ζάχαρη


    170 γρ. φουντούκι τριμμένο

    Κανέλα

    Εκτέλεση:

    1. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα
    2. Τα τρίβουμε στο ρεντέ
    3. Ανοίγουμε τα φύλλα της σφολιάτας και στρώνουμε το τριμμένο μήλο, τα φουντούκια και την κανέλα
    4. Τα κάνουμε ρολό και τα κόβουμε με το μαχαίρι
    5. Τα στρώνουμε στο ταψί και βάζουμε από πάνω την υπόλοιπη ζάχαρη, λίγο κανέλα και το βάζουμε στο φούρνο
    6. Τα ψήνουμε στους 200οC για 25 λεπτά και είναι έτοιμα

    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο

     

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.