
- 6 Μαρτίου 2017
- 0 Μου Αρέσει
- 257 Προβολή

Υλικά
125 γρ. Φουντούκι
250 γρ. Μέλι
250 γρ. Ταχίνι ολικής άλεσης
60 γρ. Κακάο σκόνη
60.ml. Νερό
Εκτέλεση
1. Χτυπάμε τα φουντούκια στον πολυκόπτη (Multi) εωσότου γίνουν σχεδόν σκόνη
2. Σε μια λεκάνη (μπασίνα) προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός το νερό
3. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και προσθέτουμε λίγο λίγο νερό
4. Μπορούμε να το κάνουμε όσο μαλακό θέλουμε προσθέτοντας η αφαιρώντας νερό
5. Η κρέμα μας είναι έτοιμη και μπορούμε να την αποθηκεύσουμε σε ένα μπολ εκτός ψυγείου για 10-15 μέρες άνετα, σε θερμοκρασία δωματίου
Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.