Κρέμα φουντουκιού

    Υλικά

    125 γρ. Φουντούκι

    250 γρ. Μέλι

    250 γρ. Ταχίνι ολικής άλεσης

    60 γρ. Κακάο σκόνη

    60.ml. Νερό 

    Εκτέλεση

    1.      Χτυπάμε τα φουντούκια στον πολυκόπτη (Multi)  εωσότου γίνουν σχεδόν σκόνη

    2.      Σε μια λεκάνη (μπασίνα) προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός το νερό

    3.      Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και προσθέτουμε λίγο λίγο νερό

    4.      Μπορούμε να το κάνουμε όσο μαλακό θέλουμε προσθέτοντας η αφαιρώντας νερό

    5.      Η κρέμα μας είναι έτοιμη και μπορούμε να την αποθηκεύσουμε σε ένα μπολ εκτός ψυγείου για 10-15 μέρες άνετα, σε θερμοκρασία δωματίου

    Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί 

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.