Μελιτζανοσαλάτα αγιορείτικη

    Υλικά:

    800 γρ. μελιτζάνα

    120 γρ. ελαιόλαδο

    1 μεγάλη πιπεριά φλωρίνης

    ½ ματσάκι μαϊντανό

    Αλάτι

    1 σκελίδα σκόρδο

    30-40 γρ. ξύδι

    Εκτέλεση:

    1. Βάζουμε την ψημένη μελιτζάνα πάνω σε ένα ξύλο κοπής, την ψιλοκόβουμε και την βάζουμε σε ένα λεκανάκι
    2. Κόβουμε σε χοντρό καρέ την πιπεριά φλωρίνης
    3. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και το σκόρδο
    4. Βάζουμε τα υλικά μέσα στη μελιτζάνα και προσθέτουμε ελαιόλαδο, ξύδι και αλάτι
    5. Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε την σαλάτα κλειστή στο ψυγείο για μια ώρα
    6. Η σαλάτα μας είναι έτοιμη

    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.