Μαγειρική

Κιμαδόπιτα

Υλικά 750γρ. Κιμά μόσχου 2 Μεγάλα πράσα 120 ml.Ελαιόλαδο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest

Τορτελίνια με κοτόπουλο

Υλικά: 500 γρ, Τορτελίνια 1 μεγάλο στήθος κοτόπουλου 3 Φρέσκα Μανιτάρια 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram

Μπέργκερ Χορτοφαγικό

Μπέργκερ Χορτοφαγικό Υλικά 1 πράσινο μήλο 1 πατάτα μεγάλη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest

,

Φασόλια γίγαντες φούρνου (+Βίντεο)

Υλικά 750γρ. Φασόλια ξερά 150ml. ελαιόλαδο 300γρ.  Ντομάτα τριμμένη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest

Μπέργκερ ρεβιθιού

Υλικά: 200 γρ. ρεβίθια μαγειρεμένα 40 ml. ελαιόλαδο 100 γρ. φρυγανιά 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram

Μοσχάρι γιουβέτσι με κριθαράκι

 Υλικά: 1300 γρ. μοσχάρι 370 γρ. ντομάτα τριμμένη 1 κρεμμύδι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

Χοιρινό με σέλινο, αυγολέμονο

Υλικά: 1 κιλό χοιρινό κρέας (σπάλα) 550 γρ. σέλινο 300 γρ. πράσο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0

Κοτόσουπα Βελουτέ

Υλικά: 4 μπούτια κοτόπουλο 2 αυγά 1 λεμόνι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0

Μοσχάρι με αρακά

Υλικά: 1,100 γρ. μοσχαρίσιο κρέας (ποντίκι) 600 γρ. αρακά κατεψυγμένο 2 καρότα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0

,

Φακές

Υλικά: 260 γρ. φακές 1 κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.