- 15 Οκτωβρίου 2018
- 0 Μου Αρέσει
- 126 Προβολή
Υλικά
750γρ. Φασόλια ξερά
150ml. ελαιόλαδο
300γρ. Ντομάτα τριμμένη
3 Μέτρια καρότα
250γρ. φύλα σέλινο
¼. Ματσάκι άνηθο
2. Μέτρια κρεμμύδια
Αλάτι
Πιπέρι
Νερό
Εκτέλεση
- Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τα φασόλια.
- Τα βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα, την γεμίζουμε κρύο νερό και τα αφήνουμε όλη την νύχτα για να φουσκώσουν.
- Την επομένη μέρα στραγγίζουμε τα φασόλια και βάζουμε την κατσαρόλα με κρύο νερό και τα φασόλια να βράσουν για μια (1) ώρα+-.
- Με τρυπητή κουτάλα βγάζουμε τα φασόλια σε ένα ταψί.
- Προσθέτουμε ντομάτα, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και όλα τα υπόλοιπα λαχανιά αφού τα έχουμε κόψει πρώτα.
- Ρίχνουμε και το νερό που χρειάζεται βάζουμε στον φούρνο για 40-50 λεπτά.
Δείτε το βίντεο που σας καθοδηγεί βήμα βήμα και όλες της λεπτομέρειες.
Καλή επιτυχία
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.