Φασόλια γίγαντες φούρνου (+Βίντεο)

    Υλικά

    750γρ. Φασόλια ξερά

    150ml. ελαιόλαδο

    300γρ.  Ντομάτα τριμμένη

    3 Μέτρια καρότα

    250γρ. φύλα σέλινο

    ¼. Ματσάκι άνηθο

    2. Μέτρια κρεμμύδια

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Νερό

    Εκτέλεση

    1. Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τα φασόλια.
    2. Τα βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα, την γεμίζουμε  κρύο νερό και τα αφήνουμε όλη την νύχτα για να φουσκώσουν.
    3. Την επομένη μέρα στραγγίζουμε τα φασόλια και βάζουμε την κατσαρόλα με κρύο νερό και τα φασόλια να βράσουν για μια (1) ώρα+-.
    4. Με τρυπητή κουτάλα βγάζουμε τα φασόλια σε ένα ταψί.
    5. Προσθέτουμε ντομάτα, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και όλα τα  υπόλοιπα λαχανιά αφού τα έχουμε κόψει πρώτα.
    6. Ρίχνουμε και το νερό που χρειάζεται  βάζουμε στον φούρνο για 40-50 λεπτά.

    Δείτε το βίντεο που σας καθοδηγεί βήμα βήμα και όλες της λεπτομέρειες.

     Καλή επιτυχία

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική