Μαγειρική

Καγιανάς με χοιρινό παστό σύγκλινο

Υλικά 3 ντομάτες 250γρ χοιρινό παστό 4 τεμάχια αυγά 80ml ελαιόλαδο ½ πιπεριάς κέρατο 150γρ φέτα τυρί Αλάτι Πιπέρι Ρίγανη Εκτέλεση Κόβουμε το παστό σε

Παστίτσιο

Παστίτσιο Υλικά 500γρ. μακαρόνι νούμερο 2 300γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη Για τον κιμά 700γρ κιμά μόσχου 100ml ελαιόλαδο 250γρ ντομάτα τριμμένη 1 μέτριο κρεμμύδι 1 κουτ,

,

Σπανακόρυζο

Υλικά 1   κιλό σπανάκι 1 κρεμμύδι μεγάλο  ψιλοκομμένο 100 γρ. ρύζι Καρολίνα 600 ml νερό 100ml ελαιόλαδο 250γρ ντομάτα τριμμένη ¼ ματσάκι άνηθο ¼

,

Παραδοσιακό Σφουγγάτο

Υλικά: 3 αυγά 1 κολοκυθάκι 1 κρεμμύδι 1 ντομάτα 60ml. ελαιόλαδο 100 γρ. φέτα Αλάτι Πιπέρι Ρίγανη 5-6 δυόσμο 60ml. νερό Εκτέλεση: Πλένουμε και κόβουμε

Κοτοτηγανιά με ρετσίνα και φασκόμηλο

Υλικά: 4 φιλέτα κοτόπουλο 1 πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά πράσινη 100 ml. ρετσίνα 60 ml. Ελαιόλαδο 40 ml. Ελαιόλαδο Λιγο ρίγανη ¼ κουτ. γλυκού φασκόμηλο

Ομελέτα με καβουρμά και πατάτες

Υλικά 1 Πατάτα 3 Αυγά 250γρ Καβουρμά 120 γρ, Κασέρι 50 ml Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Καθαρίζουμε την πατάτα και την τρίβουμε στον τρίφτη σε

Πιροσκί με πατάτα ή Πισία

Υλικά για την ζύμη 500γρ. Νερό από τις πατάτες 750γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50γρ. Νισεστέ   2 Κουταλιές σούπας ξύδι 1 Κουταλάκι γλυκού

, ,

Φασολάδα με μαυρομάτικα φασόλια

Υλικά 500γρ. φασόλια ξερά 2 κρεμμύδια μέτρια 4 καρότα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest

Μακαρόνια με κιμά

Υλικά για μακαρόνια: 3 λίτρα νερό 500 γρ. μακαρόνια 1 ½ κουτ. σούπας αλάτι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0

Νουά Μόσχου ψητό κατσαρόλας

Υλικά: 100  ml Ελαιόλαδο 1 νουά μόσχου 2 κόκαλα μόσχου 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.