Φασολάδα με μαυρομάτικα φασόλια

    Υλικά

    500γρ. φασόλια ξερά

    2 κρεμμύδια μέτρια

    4 καρότα

    120 ml  ντομάτα τριμμένη

    300 γρ σέλινο ψιλοκομμένο

    Αλάτι

    Πιπέρι

    1 φύλλο δάφνης

    100 ml ελαιόλαδο

    2 λίτρα νερό

    Εκτέλεση

    1. Πλένουμε τα φασόλια σε κρύο νερό και τα σουρώνουμε
    2. Βάζουμε στην χύτρα μας  το νερό και τα φασόλια και τα βάζουμε να πάρουν μια βράση
    3. Σουρώνουμε τα φασόλια στην πρώτη βράση
    4. Βάζουμε νερό στην χύτρα και την αφήνουμε να ζεσταθεί καλά,
    5.  ρίχνουμε τα φασόλια και όλα τα υπόλοιπα υλικά  μέσα στην χύτρα
    6. Από την στιγμή που θα σηκωθεί η βαλβίδα βράζουμε για 10 λεπτά, μετά κλίνουμε την εστία και αφήνουμε για άλλα 10-12 λεπτά επάνω στην εστία που είναι κλιστεί
    7. Ανοίγουμε την χύτρα μας και το φαγητό είναι έτυμο
    8.  καλή επιτυχία

    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.