- 2 Απριλίου 2020
- 0 Μου Αρέσει
- 1.228 Προβολή
Υλικά
500γρ. φασόλια ξερά
2 κρεμμύδια μέτρια
4 καρότα
120 ml ντομάτα τριμμένη
300 γρ σέλινο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
1 φύλλο δάφνης
100 ml ελαιόλαδο
2 λίτρα νερό
Εκτέλεση
- Πλένουμε τα φασόλια σε κρύο νερό και τα σουρώνουμε
- Βάζουμε στην χύτρα μας το νερό και τα φασόλια και τα βάζουμε να πάρουν μια βράση
- Σουρώνουμε τα φασόλια στην πρώτη βράση
- Βάζουμε νερό στην χύτρα και την αφήνουμε να ζεσταθεί καλά,
- ρίχνουμε τα φασόλια και όλα τα υπόλοιπα υλικά μέσα στην χύτρα
- Από την στιγμή που θα σηκωθεί η βαλβίδα βράζουμε για 10 λεπτά, μετά κλίνουμε την εστία και αφήνουμε για άλλα 10-12 λεπτά επάνω στην εστία που είναι κλιστεί
- Ανοίγουμε την χύτρα μας και το φαγητό είναι έτυμο
- καλή επιτυχία
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.