Μαγειρική

Ξιφίας με σάλτσα κόκκινου κρασιού

Υλικά : 4 κομμάτια ξιφία 2 κουταλιές σούπας φρέσκο θυμάρι Χυμός από 2 λεμόνια Μια σκελίδα σκόρδο  0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin

Μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος με ξινή σάλτσα

Υλικά : 6 μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος 3 σκελίδες σκόρδο 3 αντζούγιες στο λάδι 30 γρ. βούτυρο 1  λεμόνι 3 κλαδάκια μαϊντανό 0 Facebook 0 Facebook-messenger

Μπεσαμέλ

Υλικά Βούτυρο 150γρ Αλεύρι 150γρ Γάλα 1,2 λίτρα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0

Σάλτσα Pesto

Υλικά : 3 σκελίδες σκόρδο 25 γρ κουκουνάρι ¼ ματσάκι βασιλικό φρέσκο 40 γρ parmigiano τριμμένο (άμα έχουμε) 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0

Αβγά ποσέ

Υλικά : 4 αβγά φρέσκα Μερικές σταγόνες ξύδι Εκτέλεση : Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να σιγοβράζει και ρίχνουμε μερικές σταγόνες ξύδι λίγο πριν βάλουμε

,

Μελόπιτα με ανθότυρο

Υλικά : 250 γρ. μέλι 300 γρ. φύλο κρούστας 300 γρ. ανθότυρο 15 γρ. κανέλα 50 γρ. σουσάμι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0

Αρνίσια σουβλάκια Οριεντάλ

Υλικά 600 γρ. αρνίσιο ψαχνό, 2 κρεμμύδια, 1 ποτήρι λευκό κρασί, 5 κομμάτια τζίντζερ, 1 σκελίδα σκόρδο, ένα κλαδάκι μαϊντανό, 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0

Γλυκόξινα ρολά μόσχου

  Υλικά 4 λωρίδες µοσχάρι για ρολό, 600 γρ. κρεµµυδάκια, 75 γρ. σταφίδα σουλτανίνα, 1 ποτηράκι ρούµι, 1 κουταλάκι ξύδι από κόκκινο κρασί, 0 Facebook

Κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά

  Υλικά 10 κουταλιές της σούπας ρύζι 2 μεγάλα γλυκά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 αυγό  ολόκληρο 1 κουταλιά της σούπας δυόσμο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0

,

Σπανάκι με φασόλια μαυρομάτικα

Υλικά 1.κιλο σπανάκι φρέσκο 300γρ.Φασόλια ξερά  1. Πιπεριά Φλωρίνης 2. Μέτρια Κρεμμύδια ξερά 3. Κρεμμυδάκια φρέσκα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.