Μαγειρική

Χοιρινό με σελινόριζα και πιπεριές Φλωρίνης

Υλικά 1. Κιλό χοιρινό 1. κιλό πατάτες 1.Κρεμμύδι μεγάλο 1. Καρότο μεγάλο 1. Πιπεριά Φλωρίνης 150γρ. Σελινόριζα 50γρ. Σέλινο 80γρ. Ελαιόλαδο 0 Facebook 0 Facebook-messenger

,

Ρεβίθια Σούπα

Υλικά 500γρ ρεβίθια    2 Κρεμμύδια μέτρια 2 Καρότα μέτρια Χυμό από 1 λεμόνι 200γρ. Ελαιόλαδο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0

ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ

  ΥΛΙΚΑ 1.Κιλο χταπόδι 500γρ. Μακαρόνια 150γρ. Ντοματάκι 100γρ. Ελαιόλαδο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

Τηγανιά καϊμάκ

  Υλικά 1 κιλό χοιρινό από σπάλα, κομμένο σε λωρίδες 3 καρότα 2 πιπεριές κόκκινες 1 πιπεριά πράσινη 200 γρ μανιτάρια 2 κρεμμύδια 0 Facebook

,

Τζατζίκι

Υλικά : 500 γρ γιαούρτι στραγγιστό 1 1/2 . αγγούρια 1 σκελίδα σκόρδο ξερό Αλάτι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber

,

Ταραμοσαλάτα με κρεμμύδι

Υλικά 100 γρ. ταραμά άσπρο 500 γρ. ψωμί ξερό τριμμένο Λάδι όσο χριαστεί Χυμό 2 λεμονιών 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0

,

Μαγειρίτσα

Υλικά : εντόσθια αρνιού ( συκώτι, σπλήνα, καρδιές, έντερα, πόδι ) Κρεμμύδια ξερά Κρεμμυδάκια φρέσκα Άνηθο μαϊντανό αλάτι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0

Σουτζουκάκια Σμυρναίικα

  Υλικά Κιμά Μόσχου  1 κιλό. Κρεμμύδι 1 μεγάλο Σκόρδο 1  σκελίδα Αυγό 1 τεμάχιο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber

,

Σάλτσα μπολονέζ

  Υλικά : 500 γρ. κιμάς μόσχου  85 γρ. ελαιόλαδο  1 κρεμμύδι μέτριο  1 σκελίδα σκόρδο  1 ½  κ. σούπας ντοματοπελτέ 0 Facebook 0 Facebook-messenger

Σάλτσα κόκκινου κρασιού :

Υλικά  4 πιπερίτσες αποξηραμένες χωρίς σπόρους  30 γρ. λιαστές ντομάτες  150 γρ. ζωμό λαχανικών  0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.