
- 15 Μαρτίου 2013
- 0 Μου Αρέσει

Υλικά :
500 γρ γιαούρτι στραγγιστό
1 1/2 . αγγούρια
1 σκελίδα σκόρδο ξερό
Αλάτι
Πιπέρι άσπρο προαιρετικά
5 ml ξύδι από άσπρο κρασί
50 ml ελαιόλαδο
Εκτέλεση :
Πλένουμε καλά τα αγγούρια και τα τρίβουμε σε χοντρό ρετνέ. Βάζουμε το γιαούρτι σε μια μπασίνα ή βαθιά πιατέλα, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ξύδι, σκόρδο λιωμένο, ελαιόλαδο και αγγούρι. Αφού το έχουμε στύψει πολύ καλά, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και είναι έτοιμο.
Καλή επιτυχία.
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.