Ζαχαροπλαστική

Τούρτα με βάση από τσουρέκι και σιρόπι σύκο

Υλικά : Μερικές φέτες τσουρέκι 150-200 ml σιρόπι σύκο (ή ότι άλλο έχουμε) 800 γρ. έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0

,

Σύκο γλυκό κουταλιού

Υλικά 60 τεμάχια σύκα 1700γρ. ζάχαρη 150γρ. γλυκόζη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0

,

Τσουρέκια

Υλικά για  12 τεμάχια των 600 γραμμαρίων: 175 γρ. πρόβειο βούτυρο 175 γρ. βούτυρο αγελαδινό ½  λίτρο φρέσκο γάλα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter

Παγωτό γιαούρτι με λεμόνι

Υλικά : 450 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0 Email 0

Ζύμη Κουρού

Υλικά 500γρ. αλεύρι για όλες της χρήσεις 50γρ. μαργαρίνη 220γρ. γάλα φρέσκο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0

, ,

Σαραγλί νηστίσιμο

Υλικά 900 γρ. φύλλο κρούστας 500 γρ. καρύδι 350 γρ. μαργαρίνη 2 κουτ. γλυκού κανέλα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber

, ,

Βαρβάρα

Υλικά : 500 γρ. σιτάρι 250 γρ. καρύδια 150 γρ. ζάχαρη άχνη 250 γρ. σταφίδες 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber

Κουλουράκια The Cook

Υλικά 700\γρ.Αλευρι 15γρ. Μπέικιν πάουντερ 375γρ. Φρέσκο βούτυρο αγελάδας 188γρ. Άχνη  ζάχαρη 125γρ. Αυγά 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0

, ,

Φανουρόπιτα

Υλικά : 2 κούπες ζάχαρη  1 ½ κούπας σπορέλαιο 1 κούπα χλιαρό νερό 1 κούπα χυμό πορτοκάλι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin

,

Καρυδόπιτα

  Υλικά : 8 αυγά 330 γρ. καρύδι τριμμένο 325 γρ. φρυγανιά τριμμένη 100 γρ. αλεύρι 350 γρ. ζάχαρη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.