Ζαχαροπλαστική

,

Βασιλόπιτα

Υλικά 480γρ. Ζάχαρη άχνη 250γρ. Αλεύρι  μαλακό 120γρ. Καρύδι τριμμένο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

,

Κουραμπιέδες

Υλικά 350γρ. Βούτυρο 150γρ. Ζάχαρη άχνη 625 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp

, ,

Μελομακάρονα

Υλικά για την ζύμη 400ml. φυσικό χυμό  πορτοκάλι 530ml. Ελαιόλαδο 1200γρ. αλεύρι για όλες τις χρίσης 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0

Μηλόπιτα

Υλικά για τα μήλα 3 μήλα 1 πορτοκάλι 100γρ. σταφίδες 100γρ. καρύδια 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0

Tσιζκέικ

Υλικά 1 πακέτο μπισκότα πτιμπέρ 100γρ βούτυρο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0 Email

,

Τσουρέκι Νηστίσιμο με κόκκινη κολοκύθα

Υλικά 40γρ. Μαγιά μπύρας 100ml. Νερό χλιαρό 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0 Email

,

Χαλβάς σιμιγδαλένιος με μέλι και αμύγδαλα φιλέ

Υλικά 200ml. Σπορέλαιο 400γρ. Σιμιγδάλι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0 Email 0 Skype

Τούρτα με κρέμα πατισερί και μούς σοκολάτα

Υλικά 800ml κρέμα γάλακτος 1 κομμάτι παντεσπάνι περίπου 400γρ 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest

Βασική συνταγή για παντεσπάνι

Υλικά 4 αυγά 1 κούπα αλεύρι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0 Email 0

,

Παστέλι μελάτο

Υλικά 500γρ. σουσάμι 600γρ. μέλι  0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0 Email 0 Skype

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.