Ζαχαροπλαστική

Ρυζόγαλο με σιμιγδάλι

πολίτικη παραλλαγή της συνταγής Υλικα 1/2 κουπα ρυζι για σουπα (γλασε) 1 κουπα νερο 1 πρεζα αλατι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin

Ρυζόγαλο

Υλικά  300γρ. ρύζι για σούπα (γλασέ) 750ml.  νερό 1 πρέζα αλάτι 1500ml. γάλα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp

Πανακότα

H πανακότα (panna cotta) είναι από τα πιο γνωστά γλυκίσματα Ιταλικής προέλευσης. Το όνομά της στα ιταλικά σημαίνει “ψημένη κρέμα” και είναι πολύ διαδεδομένο έδεσμα

,

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΜΥΖΗΘΡΑ

  Διάρκεια: 1 ώρα  Υλικά: 1 πατάτα 100 γραμμάρια μυζήθρα 1 αυγό 1 κουταλιά ζάχαρη Ξύσμα 1 πορτοκαλιού 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0

Τσις κέικ λευκής σοκολάτας

  8 Μερίδες  για τη βάση  200 γρ. μπισκότα digestive (ολικής  αλέσεως) με γεύση σοκολάτα  50 γρ. βούτυρο ανάλατο  για τη γέμιση  0 Facebook 0

Κέικ με λεμόνι

Υλικά Βούτυρο                  250γρ. Ζάχαρη                    300γρ. Αυγά                        5 τεμ. Αλεύρι                     450γρ. 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

,

Γλuκό µε σύκα και τσέρι

  Αυτό το ελαφρύ Ιταλικό γλυκό φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα. Το τυρί µασκαρπόνε είναι η εναλλακτική λύση της κρέµας ζαχαροπλαστικής.  0 Facebook 0 Facebook-messenger 0

Πάβλοβα

Δεξιοτεχvία: Ετοιµασίας πάβλοβας  Η πάβλοβα δηµιουργήθηκε προς τιµή της  Ρωσίδας πρώτης χορεύτριας Άννας Πάβλοβα,  όταν επισκέφτηκε την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία το 1920. 0

Σουφλέ Σοκολάτας

Ξεροψημένο και τραγανό από έξω, γεμάτο με υγρή, πηχτή, ζεστή σοκολάτα στο εσωτερικό του 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0

ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ

Γίνονται ’30 κουλουράκια  χρόνος προετοιμασίαο: 30′ λεπτα   χρονος ψησίματος: 20′ λεπτα   ΥΛΙΚΑ: 800 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του  1 ,1/2 κουταλακι σόδα 

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.