Κρεατικά

Μοσχάρι με αρακά

Υλικά: 1,100 γρ. μοσχαρίσιο κρέας (ποντίκι) 600 γρ. αρακά κατεψυγμένο 2 καρότα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0

,

Μπιφτέκια Φούρνου

Υλικά: 500 γρ. χοίρινο κιμά 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 1 αυγό 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram

Κοτόπουλο φιλέτο τρικολόρε

Υλικά: 1 στήθος κοτόπουλο φιλέτο ½ πιπεριά πράσινη ½ πιπεριά κόκκινη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram

Κοτόπουλο με μανιτάρια

Υλικά 250 γρ. μανιτάρια brown 2 τεμ φιλέτο στήθος κότας ½ κρεμμύδι ξερό 30ml ελαιόλαδο 30ml μαυροδάφνη 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin

Συκώτι Μόσχου

Υλικά 1 κιλο συκώτι μόσχου 5 φρέσκα κρεμμυδάκια 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0

Χοιρινή μπριζόλα σωτέ με πουρέ πατάτας

Υλικά 2. Μπριζόλες χοιρινές 100ml. Κόκκινο κρασί 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0 Email

Μοσχάρι τας κεμπάπ

Υλικά 1000γρ. μοσχάρι σπάλα  250γρ. ντομάτα τριμμένη 100ml.ελαιόλαδο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0

Κοτόπουλο κρασάτο με μακαρόνια

Υλικά 1 κοτόπουλο  περίπου 1½ κιλό 500γρ. μακαρόνια 110ml.  ελαιόλαδο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ

ΥΛΙΚΑ 1 γαλοπούλα 250 γρ. κιμάς μόσχου 200γρ. βούτυρο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest

Σπετσοφάι με κασέρια

Υλικά 4 τεμ. Λουκάνικα ή 400γρ. 1 κρεμμύδι ξερό 3 πιπεριές πράσινες 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.