Κρεατικά

Μοσχάρι στιφάδο

Υλικά: 1 ½ κιλό μοσχάρι χτένι 1300 γρ. κρεμμύδια 1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας 200 γρ. ντομάτα τριμμένη 200 γρ. ελαιόλαδο 1 σφηνάκι κονιάκ 1

Κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες

Υλικά: 1900 γρ. κατσίκι 1500 γρ. πατάτες 100 γρ. ελαιόλαδο 2 κλωναράκια δενδρολίβανο 2 κουτ. σούπας ρίγανη Αλάτι Πιπέρι Λίγο κύμινο 2 λεμόνια 500 γρ.

Χοιρινή λαχανιά

Η Χοιρινή Λαχανιά είναι ένα παραδοσιακό, χορταστικό φαγητό της ελληνικής κουζίνας που συνδυάζει τρυφερό χοιρινό με λαχανικά, κυρίως λάχανο, σε μια πλούσια και αρωματική σάλτσα

,

Χοιρινό εξοχικό στη γάστρα

Χοιρινό εξοχικό στη γάστρα Υλικά: 1300 γρ. κρέας χοιρινό 2 ντομάτες 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram

Μοσχάρι με μελιτζάνες τηγανιτές

Υλικά: 1200 γρ. μοσχάρι 4 μελιτζάνες μέτριες (περίπου 1 κιλό) 1 κουτ.γλυκ. κανέλα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp

Τηγανιά χοιρινή κρασάτη

Υλικά: 1 κιλό χοιρινό από σπάλα 150 γρ ρετσίνα 90 γρ ελαιόλαδο 1 λεμόνι Ρίγανη Αλάτι Για το ρύζι: 300 γρ ρύζι μπασμάτι 1 ½

Κοτόπουλο λεμονάτο

Υλικά: 1 κοτόπουλο 150 ml ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 1 κουταλιά σούπας ρίγανη 1 λεμόνι 700 ml νερό 150 ml νερό 1 κουταλιά σούπας νισεστέ Εκτέλεση:

Κόκορας κρασάτος με χυλοπίτες

Υλικά: 2,5 – 3 κιλά κόκορα 100 γρ ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ½ σκελίδα σκόρδο 500 γρ χυλοπίτες Αλάτι ½ κουτ γλυκού πιπέρι ½ κουτ

Μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος ψητός με πατάτες

Υλικά 200 γρ. ελαιόλαδο 200 γρ. κρασί ροζέ Αλάτι ½ κουτ. γλυκ. πιπέρι μαύρο 1 κουτ. γλυκ. πάπρικα 1 κουτ. γλυκ. Ρίγανη 1 κουτ. γλυκ.

Κεφτεδάκια κοτόπουλο με κίτρινη κολοκύθα γλυκιά

Υλικά: 1 κιλό κιμά κοτόπουλο 250 γρ. κολοκύθα γλυκιά 120 γρ. φρυγανιά τριμμένη 1 κρεμμύδι 1 αυγό ½ ματσάκι μαϊντανό 1 κουτ. γλυκού δυόσμο 1

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.