Κρέμες

Μούς σοκολάτας με φράουλες

Υλικά: 400 ml. κρέμα γάλακτος 250 γρ. κουβερτούρα 200 ml. κρέμα γάλακτος 300 γρ. φράουλες 60 ml. νερό 1 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη Εκτέλεση: Βάζουμε

,

Κρέμα φουντουκιού

Υλικά 125 γρ. Φουντούκι 250 γρ. Μέλι 250 γρ. Ταχίνι ολικής άλεσης 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0

Κρέμα Καραμελέ

Υλικά 1 φλυτζάνι ζάχαρη για το σιρόπι 2 βανίλλιες 4 αυγά 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram

Κρέμα πατισερί

Υλικά   1  Κιλό γάλα 200γρ. ζάχαρη 8  Κρόκοι ή  4 ολόκληρα αυγά 150γρ. Αλεύρι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber

Ρυζόγαλο με σιμιγδάλι

πολίτικη παραλλαγή της συνταγής Υλικα 1/2 κουπα ρυζι για σουπα (γλασε) 1 κουπα νερο 1 πρεζα αλατι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin

Ρυζόγαλο

Υλικά  300γρ. ρύζι για σούπα (γλασέ) 750ml.  νερό 1 πρέζα αλάτι 1500ml. γάλα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp

Πανακότα

H πανακότα (panna cotta) είναι από τα πιο γνωστά γλυκίσματα Ιταλικής προέλευσης. Το όνομά της στα ιταλικά σημαίνει “ψημένη κρέμα” και είναι πολύ διαδεδομένο έδεσμα

,

Γλuκό µε σύκα και τσέρι

  Αυτό το ελαφρύ Ιταλικό γλυκό φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα. Το τυρί µασκαρπόνε είναι η εναλλακτική λύση της κρέµας ζαχαροπλαστικής.  0 Facebook 0 Facebook-messenger 0