
- 2 Απριλίου 2016
- 0 Μου Αρέσει
- 250 Προβολή

Υλικά: για 2 μερίδες
250 γρ ταλιατέλες με παντζάρι
60 γρ βούτυρο
250 γρ μανιτάρια πλευρώτους
200 γρ ακτινίδια αγουρωπά
300 γρ κρέμα γάλακτος
Αλατοπίπερο
200 γρ τριμμένη γραβιέρα
Εκτέλεση:
1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσει
2. Μέσα σε ένα βαθύ μπολ αδειάζουμε τις ταλιατέλες
3. Και ρίχνουμε μέσα το βραστό νερό
4. Το αφήνουμε 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι ταλιατέλες
5. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο μαζί με τα μανιτάρια και τα ακτινίδια να σοταριστούν
6. Προσθέτουμε αλατοπίπερο και αφού σοταριστούν κα μαραθούν λίγο, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος
7. Σουρώνουμε τις ταλιατέλες που έχουμε στο καυτό και της προσθέτουμε μέσα στο μίγμα που έχουμε μέσα στο τηγάνι μας
8. Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μαζί
9. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν γα 2-3 λεπτά
10. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με λίγη γραβιέρα
Καλή όρεξη
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.