Ταλιατέλες με παντζάρι TheCook.gr

Ταλιατέλες με παντζάρι TheCook.gr

    Υλικά: για 2 μερίδες

    250 γρ ταλιατέλες με παντζάρι

    60 γρ βούτυρο

    250 γρ μανιτάρια πλευρώτους

    200 γρ ακτινίδια αγουρωπά

    300 γρ κρέμα γάλακτος

    Αλατοπίπερο

    200 γρ τριμμένη γραβιέρα

    Εκτέλεση:

    1.       Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσει

    2.       Μέσα σε ένα βαθύ μπολ αδειάζουμε τις ταλιατέλες

    3.       Και ρίχνουμε μέσα το βραστό νερό

    4.       Το αφήνουμε 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι ταλιατέλες

    5.       Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο μαζί με τα μανιτάρια και τα ακτινίδια να σοταριστούν

    6.       Προσθέτουμε αλατοπίπερο και αφού σοταριστούν κα μαραθούν λίγο, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος

    7.       Σουρώνουμε τις ταλιατέλες που έχουμε στο καυτό και της προσθέτουμε μέσα στο μίγμα που έχουμε μέσα στο τηγάνι μας

    8.       Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μαζί

    9.       Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν γα 2-3 λεπτά

    10.   Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με λίγη γραβιέρα

    Καλή όρεξη 

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.